Прес-центр7 листопада 2018, 14:11

Сватівщина приймає гостей зі Львівщини

З метою впровадження проекту «Медійний міст між Старосамбірщиною Львівської області та Сватівщиною Луганської області», який став переможцем конкурсу обмінів між засобами масової інформації Львівської та Луганської областей в рамках програми «Змінимо країну разом», сьогодні, 7 листопада, перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Либа та заступник голови райдержадміністрації Ганна Лемешко зустріли делегацію зі Львівщини.

Очолює делегацію  Тетяна Завірюха – консультант голови Старосамбірської районної ради з питань транскордонної співпраці, взаємодії з територіальними громадами, органами місцевого самоврядування та з питань адміністративно-територіального устрою. До складу делегації входять журналісти місцевих медіа та учні загальноосвітніх закладів, які цікавляться журналістикою.

Гості району з 7 по 9 листопада відвідають туристично-привабливі об’єкти Сватівщини, зустрінуться з журналістами місцевих ЗМІ та вихованцями гуртка «Дивосвіт рідного слова» навчально-виховного комплексу «Сватівська ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія» задля створення спільних медійних продуктів.