Прес-центр6 вересня 2021, 13:09

Сватовому – 361!

День міста – це свято єднання. Саме в такі моменти нас переповнює почуття гордості та любові до своєї малої Батьківщини. Всі досягнення, якими багаті наші землі, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Разом ми розвиваємося, впроваджуємо новітні реформи та розбудовуємо сучасну Сватівщину, Луганщину, Україну.

4 вересня відбулися урочистості з нагоди святкування 361-ї річниці з дня заснування міста Сватове. На центральній площі міста та у міському парку зібралося чимало сватівчан та гостей міста, які прийшли розділити радість свята.

Участь у заходах також взяли заступник голови райдержадміністрації Борис Руденко та голова районної ради Людмила Русанова, які зі святкової сцени привітали сватівчан  з Днем міста та вручили вітальний лист і подарунок Сватівському міському голові Віті Сліпець.

Цього дня було організовано різноманітні заходи для дітей та дорослих: зустрічі з місцевими поетами, виставки декоративно-ужиткового мистецтва та квіткових композицій, робота дитячих та спортивних майданчиків, показ моди, богатирські ігри, торгівля, дискотека. Кульмінацією свята стали вогняне шоу та феєрверк.

Фото Сватівської міської ради