Прес-центр16 лютого 2018, 10:02

В Нижньодуванській ОТГ відкрили перше віддалене робоче місце спеціаліста Пенсійного фонду України

Стратегією розвитку Пенсійного фонду України до 2020 року передбачено наближення пенсійних послуг до громадян, тому за пропозицією Головного управління Пенсійного фонду у Луганській області та керівництва Білокуракинського об'єднаного управління Пенсійного фонду у Луганській області, за згодою з головою Нижньодуванської об’єднаної територіальної громади Росляком В.М. створено в Нижньодуванській селищні раді віддалене робоче місце Сватівського відділу обслуговування громади Білокуракинськогоо об’єднаного управління Пенсійного фонду у Луганській області.

Так, 15 лютого з робочим візитом голова Сватівської райдержадміністрації Мухтаров Д.Х. та перший заступник голови Сватівської райдержадміністрації Либа О.В. завітали до Нижньодуванської об’єднаної територіальної громади, де брали участь в урочистому відкритті віддаленого робочого місця Сватівського відділу обслуговування громади Білокуракинськогоо об’єднаного управління Пенсійного фонду у Луганській області.

За консультацією до працівників об’єднаного управління звернулися значна кількість громадян, яких непокоїть питання пенсійного забезпечення.

Завдяки створенню віддаленого робочого місця мешканцям Нижньодуванської об’єднаної територіальної громади не потрібно їздити до районного центру та долати відстань від 25 км до найближчого пенсійного фонду, витрачати час та кошти, щоб отримати необхідну консультацію. Відтепер всі питання будуть вирішуватися  на місці.