Прес-центр15 квітня 2024, 14:04

В складі делегації Всеукраїнської Асоціації ОТГ на 5-му Міжнародному саміті мерів в місті Данчени (Молдова) побував представник Сватівщини – начальник Лозно-Олександрівської селищної військової адміністрації Євген СВІТЛИЧНИЙ. Очолив делегацію Новоукраїнсь

Міжнародний саміт мерів – це Платформа для міцного партнерства та відновлення України, місце обміну досвідом та розповсюдження правдивої інформації про російську війну в Україні, з особливим фокусом на відновлення українських громад, що були окуповані та зазнали страшних руйнувань від жорстокості російського агресора, зокрема Луганщини.

 

Окрім молдовських та українських мерів, компаній та професійних асоціацій, до участі були запрошені керівники європейських муніципалітетів, делегати з Великої Британії та США. Вони скористалися можливістю поділитися ефективними рішеннями, інноваціями, кращим досвідом міського управління та історіями успіху міст у різних сферах.
 

В рамках заходу відбулися дискусії, презентації здобутків та бізнес-виставка, які сприяли розбудові ефективного партнерства та налагодженню зв’язків. Завдяки особливому формату Саміту учасники отримали нові знання та сформували міцні зв’язки з кращими закордонними фахівцями з інфраструктурних трансформацій, взяли участь у сесіях швидких бізнес-зустрічей, тестували різні рішення для громад під час заходу, підписували меморандуми та започатковували спеціальні проєкти.