Прес-центр14 жовтня 2017, 00:10

Вітання голови Сватівської райдержадміністрації Мухтарова Д.Х. з Днем захисника України

Шановні мешканці Сватівщини! Щиро й сердечно вітаю Вас з Днем захисника України і святом Покрови Пресвятої Богородиці! Недарма ці знаменні дати особливо шануються українцями, адже Пресвята Богородиця вважається покровителькою козацтва та українського народу. 

Свято захисника України уособило у собі доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців і визволителів нашої землі.

Особливі слова подяки висловлюю ветеранам Другої світової війни. Ваш подвиг для нас завжди залишиться взірцем патріотизму, мужності й самопожертви. Низький вам уклін й синівська дяка.

Віддаю шану всім воїнам, які відстоюють незалежність українського народу та нашої держави сьогодні. Ви втілюєте мужність, силу та героїзм захисників рідної землі в нелегкі для України часи. Спокій наших домівок, спокій близьких - у ваших надійних, сильних руках.

Схиляю голову перед полеглими за волю й незалежність нашої держави. Вічна слава нашим землякам - Атакішиєву Сахібу Магеррам - огли і Гуртяку Юрію Олександровичу. Земля вам пухом і світла пам’ять. Герої не вмирають, вони живуть, доки живуть на землі люди.

Миру й злагоди тобі, Україно! Миру й мудрості, рідна Луганщино! Миру усім нам, земляки! Зі святом!

З повагою, Дмитро Мухтаров