Прес-центр19 квітня 2024, 14:04

ВПО з Луганщини, які зараз мешкають в Полтаві, відвідали сольний концерт Лариси Борисенко

Завдяки співпраці Служби у справах дітей Сватівської міської військової адміністрації спільно зі стаціонарним пунктом накопичення та видачі гуманітарної допомоги № 2 у місті Полтаві гуманітарного штабу Лисичанської міської військової адміністрації 10 квітня 2024 року 22 ВПО з Луганщини відвідали сольну концертну програму солістки Полтавської обласної філармонії Лариси Борисенко

В програмі прозвучали відомі хіти іноземних авторів, а також авторські пісні, які мають широкий тематичний діапазон – від вічної теми кохання до пронизливих творів патріотичної спрямованості. Артистка з 2014 року не стоїть осторонь долі України та є волонтером. Поїздки до військових – це невід'ємна частина її життя та чітка позиція. Лариса нещодавно повернулася з гастрольного туру містами Фінляндії, де виконувала свої авторські пісні, українські хіти, популяризувала українську культуру.

Присутні отримали заряд позитивних емоцій, гарний настрій, провели час у дружній атмосфері земляків.

Висловлюємо щиру подяку адміністрації Полтавської обласної філармонії за надані благодійні квитки для внутрішньо переміщених осіб з Луганської області. Відвідування Полтавської обласної філармонії – це не тільки корисний активний відпочинок, приємне проведення часу, спосіб саморозвитку, але головне, коли є можливість внутрішньо переміщеним особам побути всім разом і поділитись враженнями.