Прес-центр22 серпня 2017, 11:08

За підсумками апаратної наради

21 серпня голова райдержадміністрації Дмитро Мухтаров провів чергову розширену апаратну нараду, у якій взяли участь: заступник голови Сватівської районної ради Павлова Л.В., перший заступник голови райдержадміністрації Либа О.В., заступник голови райдержадміністрації Лемешко Г.А., керівник апарату райдержадміністрації Наугольна Н.М., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів. 

Перш за все, на нараді було підбито підсумки роботи та подій минулого тижня.

Так, 19 серпня у м. Сватове відбувся традиційний ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції, переважно зернової. Загалом мешканці міста придбали 67 тонн зерна пшениці та ячменю за ціною 2,80 – 3,00 грн за 1 кг.

З метою належної підготовки до відзначення Дня Державного Прапору та 26-ї річниці незалежності України установи, заклади та організації м.Сватове, у тому числі й райдержадміністрація, взяли участь у заходах з благоустрою.

За інформацією начальника Сватівського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області Борзила І.О. минулий тиждень відзначився великою кількістю пожеж – 23, основна причина яких – загоряння сухої трави. Також очільник місцевої служби надзвичайних ситуацій повідомив, що станом на 21.08.2017 піротехнічними розрахунками ДСНС у м.Сватове, на території колишніх складів ракетно-артилерійського озброєння ЗСУ вилучено 5172 одиниці вибухонебезпечних предметів, з яких 3461 знешкоджено.

Представник Сватівського відділу поліції поінформував про стан правопорядку в районі, зазначив, що з 20 серпня, у зв’язку з відзначенням державних свят, патрульна служба поліції працює у посиленому режимі.

За інформацією генерального директора Сватівського РТМО Плотнікова І.Л., з 21 серпня розпочинає роботу пересувний флюоромобіль. Графік його роботи у територіальних громадах району буде оприлюднено у місцевих засобах інформації.

Обговорили учасники наради й питання підготовки до відзначення Дня Державного Прапору, Дня незалежності України та проведення Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Слобожанський Спас».

Як зазвичай, були заслухані питання виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян, нарахування субсидійних виплат, надходження та використання коштів районного бюджету.

За підсумками апаратної наради головою райдержадміністрації було надано низку протокольних доручень.