Прес-центр5 серпня 2019, 15:08

За підсумками апаратної наради

5 серпня перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Либа провів щотижневу апаратну нараду за участі заступника голови райдержадміністрації Ганни Лемешко, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та комунальних закладів, що перебувають у підпорядкуванні райдержадміністрації.

На початку наради, у порядку контролю, відзвітували спеціалісти райдержадміністрації про стан виконавської дисципліни та розгляд звернень громадян.

Преображенський сільський голова Олена Цікало звітувала про стан розгляду звернень громадян у Преображенській сільській раді за перше півріччя поточного року. Так, за цей рік у сільській раді зареєстровано 36 звернень громадян та 2 колективних звернення.

Після звіту сільського голови керівниками окремих структурних підрозділів райдержадміністрації було озвучено ряд проблемних питань, що стосуються життєдіяльності цієї території.

Начальник управління фінансів райдержадміністрації Микола Кодацький інформував про надходження та використання коштів районного бюджету.

Ольга Казарян, заступник начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації, озвучила інформацію про стан призначення субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг. За минулий тиждень спеціалістами управління прийнято 8 заяв для призначення житлових субсидій та призначено їх.

Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Валерій Усов поінформував присутніх про підсумки візиту до міста  Івано-Франківськ, де він перебував з 28 липня по 2 серпня в рамках проекту «Схід - захід разом» для вивчення досвіду запровадження концепції «Розумного міста /Smart City».

Також на апаратній нараді були заслухані питання стану охорони правопорядку та пожежної безпеки в районі (інформували заступник начальника Сватівського відділу поліції Юрій Сорока та заступник начальника Сватівського міськрайонного відділу ГУДСНС України у Луганській області Сергій Якухін).