Прес-центр10 березня 2020, 16:03

За підсумками апаратної наради

10 березня голова райдержадміністрації Валерій Честних, за участі заступника голови райдержадміністрації  Альони Акименко та заступника голови районної ради Людмили Павлової, провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, підпорядкованих райдержадміністрації установ та закладів.

Нарада розпочалася з урочистостей з нагоди Міжнародного жіночого дня і  97-ї річниці утворення Сватівського району. Так, за сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі та вагомий внесок у розвиток рідного краю  Валерій Честних вручив Подяки Сватівської райдержадміністрації та Сватівської районної ради фахівцю із соціальної роботи Сватівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, переможниці у номінації «Молодий працівник соціальної сфери» ХІІ-го обласного конкурсу «Молода людина Луганщини – 2019»  Людмилі Карпцовій, вчителю історії КЗ «НВК Сватівська ЗОШ І ст. - гімназія», переможниці обласного етапу конкурсу «Вчитель року 2020» Інні Канівець та вчителю початкових класів КЗ «НВК Сватівська ЗОШ І ст. - гімназія», фіналістці обласного етапу конкурсу «Вчитель року 2020»Тетяні Чабан.

Підсумовуючи події минулого тижня Валерій Честних зазначив, що за інформацією Сватівського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України в Луганській області на території району трапилося 22 пожежі, переважна кількість яких пов’язана з підпалом сухої трави. Також очільник району поінформував присутніх, що Анну Жаданову, головного спеціаліста-юрисконсульта служби у справах дітей райдержадміністрації, визнано переможцем конкурсу на посаду начальника служби у справах дітей Сватівської районної державної адміністрації.

Директор комунальної установи «Трудовий архів Сватівського району» Тетяна Липчанська виступила зі звітом про роботу установи за минулий рік. Керівниця установи зазначила, що наразі існує потреба у додатковому приміщенні для розміщення архівних документів. Вирішення порушеного питання перебуває на особистому контролі у голови райдержадміністрації.

Відповідно до порядку денного на нараді була заслухана інформація про стан роботи зі зверненнями громадян, виконавську дисципліну та використання коштів районного бюджету за відповідний період.