Прес-центр1 березня 2019, 10:03

За підсумками робочого візиту до НВК «Райгородська ЗОШ I-II ст. - ДНЗ»

В рамках робочого візиту до навчально-виховного комплексу «Райгородська ЗОШ І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» заступник голови райдержадміністрації Ганна Лемешко, т.в.о. Райгородського сільського голови Олена Лемішко, депутати Сватівської районної ради Людмила Ващенко і Анатолій Скрипніченко та директор навчально-виховного комплексу Наталія Грабко обговорили нагальні питання розвитку та матеріально-технічного забезпечення навчального закладу.

Учасники обговорення констатували, що досягти дієвого результату можливо лише за співпраці усіх гілок влади, і можна з впевненістю зазначити, що таке взаєморозуміння є.

Так, у 2016 році у Райгородському навчально-виховному комплексі  проведено капітальний ремонт підлоги на загальну суму 80,1 тис. грн за рахунок коштів районного бюджету; у 2017 році відремонтовано покрівлю будівлі на загальну суму 318,7  тис. грн за рахунок коштів районного бюджету; у 2018 році виділено кошти з бюджету Райгородської сільської ради для заміни вікон в цьому закладі освіти на загальну суму 40,0 тис. грн; у 2019 році виділено кошти з державного бюджету у сумі  317,0 тис. грн для заміни вікон на енергозберігаючі.

Оглянувши навчально-виховний комплекс, присутніми були визначені основні напрямки роботи для подальшого покращення умов для навчання та виховання дітей.