Прес-центр20 червня 2018, 04:06

За підсумками сесії районної ради

19 червня голова райдержадміністрації Мухтаров Д.Х., перший заступник голови райдержадміністрації Либа О.В., заступник голови райдержадміністрації Лемешко Г.А. та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації взяли участь у пленарному засіданні 29 сесії Сватівської районної ради 7 скликання.

На порядку денному було 12 питань. Депутати підтримали внесення змін до районного бюджету на 2018 рік; затвердили План заходів на 2019-2020 роки з реалізації Стратегії економічного і соціального розвитку Сватівського району до 2020 року, Статут Комунального закладу «Сватівська районна централізована бібліотечна система» в новій редакції. Також сесією прийнято Програму забезпечення мешканців Сватівського району якісною питною водою на 2018-2020 роки; голові Сватівської районної ради надано дозвіл на укладення договору про надання послуг по висвітленню діяльності Сватівської районної ради в газеті «Голос громади».

Голова постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, промислової політики, підприємництва, екології і житлово-комунального господарства Мороз О.І. звітував про роботу комісії.

Депутатським корпусом районної ради розглянуто питання землекористування, управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Сватівського району та прийнято рішення  направити звернення до голови Луганської обласної державної адміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації Гарбуза Ю.Г. щодо відновлення роботи Сватівського асфальтобетонного заводу.