Прес-центр4 лютого 2022, 10:02

Запрошуємо працівників територіальних громад з питань реєстрації місця проживання взяти участь в онлайн-тренінгу

На виконання вимог Закону України від 5 листопада 2021 року
№ 1871-IX «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні», Міністерством внутрішніх справ України, Міністерством цифрової трансформації України, Державною міграційною службою України та швейцарсько-українською Програмою «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» EGAP Фонду Східна Європа заплановано проведення онлайн-тренінгів 4 лютого 2022 року.

Тренінги відбудуться 4 лютого 2022 року за наступним планом:

1) 4 лютого 2022 року з 12.00 до 14.00 онлайн-тренінг «Новели декларування і реєстрації місця проживання». До участі запрошуються спеціалісти органів реєстрації місця проживання. Орієнтовна тривалість тренінгу - 2 години, місце проведення - платформа Youtube. З орієнтовним планом можна ознайомитися за посиланням: https://cutt.ly/EOmAfZn.  

Посилання на тренінг на платформі Youtube: https://youtu.be/gqcLKrpUD4c. Для того, щоб взяти участь у тренінгу кожному учаснику та учасниці необхідно зареєструватися в онлайн-формі. Також у формі просимо вказати питання, які цікавлять щодо тематики онлайн реєстрації/декларування місця проживання. Форма реєстрації за наступним посиланням: https://cutt.ly/hOmPP8Q.

2) 4 лютого 2022 року з 14:00 по 15:00 онлайн-тренінг «Витяг з реєстру територіальної громади - особливості реалізації сервісу» (виключно для громад на власному програмному забезпеченні). До участі запрошуються спеціалісти органів реєстрації місця проживання, які працюють в реєстрах територіальних громад засобами власного програмного забезпечення. Орієнтовна тривалість тренінгу - 1 година, місце проведення - платформа Zoom.

Посилання: https://cutt.ly/rOmP3rn (Ідентифікатор конференції: 862 9707

0419, Код доступу: 098345).

Для того, щоб взяти участь у тренінгу кожному учаснику та учасниці необхідно зареєструватися в онлайн-формі. Форма реєстрації за наступним посиланням: https://cutt.ly/MOmPB4H.