Прес-центр27 липня 2017, 17:07

Зустріч голови райдержадміністрації Мухтарова Д.Х. з начальником Управління капітального будівництва облдержадміністрації

З метою оперативного реагування на звернення громадян на Урядову гарячу лінію, до голів Луганської обласної державної адміністрації та Сватівської райдержадміністрації мешканців будинків по кв. Мирному та кв. Будівельників м. Сватове, з питань якісного ремонту житлових багатоповерхових будинків м. Сватове, пошкоджених внаслідок НС, що сталася 29.10.2015 на складах ракетно-артилерійського озброєння, голова райдержадміністрації Мухтаров Дмитро Хайдарович, за участю першого заступника голови райдержадміністрації Либи Олексія Васильовича та начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Усова Валерія Івановича, 26 липня провів робочу зустріч з начальником Управління капітального будівництва Луганської облдержадміністрації Діденко Людмилою Іванівною за участю керівників підрядних організацій, які були задіяні при виконанні капітального ремонту житлових будинків № № 12, 13, 14-а, 15, 17, 18 по кв. Мирному та № № 1, 3, 5, 8 по кв. Будівельників м. Сватове.

За результатами зустрічі було прийнято рішення про проведення найближчим часом спільного обстеження Управлінням капітального будівництва Луганської облдержадміністрації та Сватівської райдержадміністрації за участю підрядної організації ТОВ "ІНВЕСТСЕВЕР" вищевказаних будинків для виявлення недоліків, які повинні бути усунені в найкоротші терміни.