Прес-центр7 вересня 2018, 09:09

Зустріч з керівництвом Луганської філії ПАТ «Укрпошта»

06 вересня голова райдержадміністрації Дмитро Мухтаров за участі свого першого заступника Олексія Либи, директора Луганської філії ПАТ «Укрпошта» Ілони Моісеєвої та начальника технології Луганської філії ПАТ «Укрпошта» Ніни Сокаревої провів нараду з головами територіальних громад району та ЗМІ з питань функціонування поштових відділень у Сватівському районі.

На нараді були розглянуті нормативи виконання поштових маршрутів та доставлення відправлень об’єктом поштового зв’язку на визначеній території обслуговування.

Ілона Моісеєва розповіла присутнім про існуючі проблеми у відділеннях Укрпошти в населених пунктах  Сватівського району.

В свою чергу голови територіальних громад озвучили проблемні питання, що стосується обслуговування працівниками відділень Укрпошти.

Всі зауваження були взяті до відома керівництвом Луганської філії ПАТ «Укрпошта», які запевнили присутніх, що проблемні питання мають бути вирішені спільно задля якісного обслуговування населення району.

Також Ілона В’ячеславівна поінформувала присутніх, що на виконання Указу Президента України «Про відзначення 100-річчя перших поштових марок України»  у жовтні поточного року, в Луганській облдержадміністрації, відбудеться виставка марок, а у навчальних закладах області - тематичні лекції. Ілона В’ячеславівна звернулася до присутніх з проханням посприяти участі у виставці філателістів району та подарувала очільнику району марку та маркований конверт зі спеціальним погашенням, які виготовлені до 80-річчя Луганської області.

Спеціальне погашення марок і конвертів є своєрідним внеском «Укрпошти» в історію регіону та її увічнення у предметах філателії, що має важливе історичне значення, адже це пам’ять про символічну подію, яка навіки залишиться на конверті і розійдеться не тільки по всій Україні, а й по світу. Конверти з відбитком святкового штемпеля займуть почесні місця в колекціях філателістів з усього світу.