Прес-центр18 листопада 2021, 16:11

18 листопада голова райдержадміністрації Олег Сліпець відвідав Сватівську обласну спеціальну школу

Очільника району зустріла директорка закладу Ірина Біла, яка ознайомила з навчальним закладом, де на сьогоднішній день навчається 90 дітей із вадами розвитку та вадами слуху, яким забезпечено навчання, виховання, корекційно-розвиткову та професійну орієнтацію, оздоровчі заходи. Педагогічний колектив закладу представлений висококваліфікованими педагогічними працівниками, які приділяють належну увагу кожному учню, щоденно проводять індивідуальні та колективні заняття.

Під час зустрічі спілкувалися про найактуальніше в функціонуванні школи: створення безбар’єрного простору, впровадження системи здорового та безпечного харчування учнів, оснащення матеріально-технічної бази, організацію заходів із забезпечення підвищення якості навчання школярів, адаптації їх до життя, забезпечення вільного орієнтування в суспільних відносинах. Олег Сліпець ознайомився з навчальним та спальним корпусами закладу, оглянув спортивну та актову зали, шкільну бібліотеку, їдальню, а також пришкільну територію, на якій наразі триває будівництво пожежного резервуару для води.

Голова райдержадміністрації відзначив високий рівень створених умов для цілодобового перебування дітей, високу кваліфікацію фахових педагогів та вихователів.