Прес-центр21 жовтня 2021, 17:10

21 жовтня голова Сватівської райдержадміністрації Олег Сліпець відвідав Коломийчиську територіальну громаду

З керівником громади, Коломийчиським сільським головою Олександром Мартовицьким, були обговорені актуальні проблеми території, проєкти її подальшого розвитку, пріоритетні завдання найближчого часу та співпраці. Порушив  голова райдержадміністрації й питання утримання споруд цивільного захисту, які розташовані у населених пунктах громади.

Під час робочої поїздки Олег Сліпець відвідав Куземівський ліцей. Цей об’єкт входить до програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Реалізація проєкту реконструкції (термомодернізації) будівлі навчального закладу розпочалася у липні 2018 року, орієнтована дата завершення – грудень 2021 року. Його вартість становить близько 4 млн 300 тис. грн, в т.ч. співфінансування з місцевого бюджету – майже 429 тис. грн. На цей час за проєктом виконано такі роботи: замінено  систему  опалення, дах основної будівлі, двері, утеплено дах та стіни всієї будівлі, встановлено  рекуператори повітря, змонтовано пандус, встановлено пожежну сигналізацію тощо.

Вартість оновленого спортивного майданчику ліцею складає 312 тис. грн, з яких субвенція з державного бюджету становить 250 тис. грн, з обласного та сільського – по 31 тис. грн.

Побував голова райдержадміністрації й у Куземівському фельдшерсько-акушерському пункті, який є одним із структурних підрозділів Коломийчиського центру первинної медико-санітарної допомоги. Його завідувачка Ганна Бандурка ознайомила очільника району з матеріально-технічною базою сільського пункту першої невідкладної медичної допомоги.

Поспілкувався Олег Сліпець і з поліцейським офіцером Коломийчиської територіальної громади Олександром Власовим, з яким обговорив безпекові питання.

На черзі – робочі поїздки голови райдержадміністрації до Білокуракинської та Лозно-Олександрівської територіальних громад.