Прес-центр24 жовтня 2021, 09:10

23 жовтня Олег Сліпець відвідав низку об’єктів і установ, що розташовані на території Троїцької громади

З технічним озброєнням Троїцького підрозділу Сватівського районного управління ГУ ДСНС України у Луганській області, його роботою й можливостями Олег Сліпець добре обізнаний, оскільки у 2020-2021 роках очолював виконавчу владу колишнього Троїцького району, обіймаючи посаду голови райдержадміністрації, а в 2015-2020 роках був першим заступником голови Троїцької райдержадміністрації.

Тож з керівництвом Троїцького підрозділу ДСНС очільник району, серед іншого, обговорив питання подальшого користування матеріальними засобами, які були передані підрозділу Троїцькою райдержадміністрацією. Через те, що цей орган державної влади реорганізовано, а його матеріальні активи передано правонаступнику ‒ Сватівській райдержадміністрації, необхідно привести до ладу облікову документацію, тим паче, що на цей час суттєвих змін зазнало й національне законодавство, яке регулює питання оренди державного майна.

Стан законності, проблемні питання у взаємодії усіх гілок влади та правоохоронних органів у боротьбі зі злочинністю, хабарництвом і корупцією обговорювалися під час візиту до Троїцького відділу Старобільської окружної прокуратури.

Під час відвідин Троїцького відділення Пенсійного фонду України керманича Сватівщини передусім цікавили питання організації прийому громадян у період пандемії коронавірусу та дотримання протиепідемічних заходів при їх обслуговуванні.

Відвідав голова райдержадміністрації й Троїцьке відділення Приватбанку. Приводом зустрічі з його керівником стало нещодавнє встановлення пандусу перед входом до приміщення банківської установи. Завдяки цьому значно спростився процес отримання фінансових послуг для маломобільних груп населення. Над створенням відкритого середовища надання адміністративних послуг для всіх категорій громадян України багато років поспіль послідовно працюють як держава, так і органи місцевого самоврядування.

Побував Олег Сліпець і в новому приміщенні Сватівської райдержадміністрації, п’ять працівників якої працюють на віддалених робочих  в смт Троїцьке.

За допомоги селищного голови Демида Палагна, протягом декількох останніх тижнів, співробітники райдержадміністрації та члени їхніх родин облаштовують у Троїцькому нові приміщення райдержадміністрації у зв’язку зі зміною адреси розташування.

За цей час зроблено ними чимало: косметичний ремонт приміщень, переміщення документів з архівосховища архівного відділу; майна, архіву й поточних справ служби у справах дітей колишньої Троїцької райдержадміністрації тощо.

Голова райдержадміністрації належним чином оцінив роботу працівників райдержадміністрації.