Прес-центр26 травня 2021, 12:05

25 травня голова Сватівської райдержадміністрації Олег Клименчуков відвідав Троїцьку територіальну громаду

Під час робочої поїздки очільник району ознайомився з роботою відділення прикордонної служби «Троїцьке» Луганського прикордонного загону імені Героя України полковника Євгена Пікуса, митного посту «Лантратівка» Східної митниці Державної митної служби України, Центру надання адміністративних послуг Троїцької селищної ради.

До того ж головою райдержадміністрації було проведено чергове (виїзне) засідання комісії з реорганізації (приєднання) Білокуракинської та Троїцької райдержадміністрацій, яку він очолює. У процесі роботи членами комісії були розглянуті питання подальшого використання і передачі майна Троїцької райдержадміністрації, стану підготовки документації для передачі на зберігання до архівних установ та правонаступнику.

Так, на теперішній час комісією з реорганізації підготовлені – а експертно-перевірною комісією Державного архіву Луганської області затверджені –відповідні документи Троїцької райдержадміністрації, здійснено упорядкування справ постійного, тривалого та тимчасового зберігання, підготовлено проєкт Передавального акта майна, прав та обов’язків, який направлено на погодження до облдержадміністрації.

Також Олег Клименчуков ознайомився з результатами роботи комісії з реорганізації управління соціального захисту Троїцької райдержадміністрації та обговорив низку організаційних питань – організації роботи працівників райдержадміністрації, які працюють віддалено у Троїцькому, оренди й облаштування приміщень для їх розміщення тощо.

На 28 травня голова райдержадміністрації запланував аналогічний робочий візит до смт Білокуракине.