Прес-центр28 серпня 2021, 08:08

27 серпня відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів заступник голови райдержадміністрації, голова комісії Борис Руденко

За інформацією Сватівського районного відділу ДУ «Луганський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» зафіксовано підвищений рівень захворюваності на COVID-19 серед працівників супермаркету «СІМ’Я» в місті Сватове. Станом на 27.08.2021р. зареєстровано 13 підтверджених випадків захворювання на COVID-19.
Запрошена на засідання комісії адміністратор супермаркету Ірина Морока поінформувала, що на підприємстві дотримуються карантинних обмежень та здійснюють контроль за ними. На момент виявлення спалаху захворювання всі контактні особи ізольовані та перебувають від медичним наглядом.
Комісією було рекомендовано посилити санітарні заходи на підприємстві та провести найближчим часом швидке тестування для виявлення захворюваності на COVID-19 всього колективу супермаркету «СІМ’Я» аби попередити поширення захворюваності на COVID-19 містом та районом.
Принагідно наголошуємо на важливості вакцинації від COVID-19, лише завдяки якій можна захиститися від важкої хвороби та її невтішних наслідків, мати змогу бачитися з близькими, допомагати іншим, без остраху користуватися громадським транспортом та вільно перебувати в місцях масового скупчення.
Бережіть себе та рідних! Дотримуйтесь маскового режиму та соціальної дистанції!