Прес-центр30 жовтня 2023, 11:10

27 жовтня в Координаційному центрі надання допомоги ВПО з Луганської області при Білокуракинській ВЦА, що в м. Житомир, пройшли майстер-класи для дітей

В Координаційному центрі надання допомоги внутрішньо переміщеним особам з Луганської області при Білокуракинській ВЦА, що в м. Житомир, в рамках проєкту «Посилення спільнот ВПО в західних та центральних регіонах України» в співпраці з ГО «КРИМСОС» 27 жовтня пройшли майстер-класи для дітей.
Спільно з представником комунального закладу "Білокуракинський будинок культури ім. Т. Г. Шевченка" для малечі з числа ВПО було проведено майстер-класи з малювання нитками за допомогою гуаші, рідкої акварелі та аплікації на осінні теми.
Діти отримали багато позитивних емоцій, адже спільна творчість допомагає навчитися краще співпрацювати та розкриває найкращі сторони кожного учасника творчого процесу.
Проєкт фінансується Агентством ООН у справах біженців (УВКБ ООН) у рамках грантової програми з підтримки ініціатив переселенців, що впроваджується ГО "КримSOS".