Прес-центр27 травня 2021, 14:05

Цього тижня у навчальних закладах територіальних громад Сватівського району відбуваються урочистості з нагоди Свята останнього дзвоника

27 травня голова Сватівської райдержадміністрації Олег Клименчуков завітав до Сватівського ліцею № 7, щоб привітати шкільну родину із завершенням навчального року.
«У першу чергу я хочу звернутися до наймолодших учнів. Я бажаю вам добре відпочити, гарно провести літні канікули, наповнитися новими враженнями, духовно і фізично зміцніти, і вже з новими силами увійти у новий навчальний рік.
А для випускників сьогодні останній дзвоник прозвучить сумно, тривожно та водночас радісно, бо сповістить про нове життя, про новий шлях. Переконаний, що у вас вистачить сміливості і мужності впевнено крокувати до своєї мети. Пам’ятайте: батьки, рідні, друзі і держава покладають на вас великі сподівання, а ваші досягнення – це найкраща винагорода для вашої родини і вчителів. Я сподіваюсь, що кожен з вас знайде свій шлях, і ви станете гідними громадянами держави Україна. Я бажаю вам прихильної життєвої долі та вагомих особистих здобутків.
А вам, шановні вчителі, дякую за сумлінну працю в цей непростий час», – вітаючи зі святом, звернувся до учнівської молоді та педагогічного колективу закладу очільник району.
По завершенню урочистого заходу, участь у якому брали першокласники та учні 9 і 11 класів, Олег Клименчуков разом з директоркою ліцею Світланою Євтушенко відвідали й привітали з успішним завершенням навчального року учнів молодших та середніх класів.