Прес-центр3 листопада 2021, 16:11

До голови райдержадміністрації Олега Сліпця завітав відомий на Сватівщині тренер, почесний громадянин Сватівського району Олександр Батраков

Олександр Батраков працює тренером-викладачем відділення годзю-рю карате Сватівської міської дитячо-юнацької спортивної школи, вихованці якого тільки-но повернулися з чемпіонату IKU European Championship, який проходив в Румунії з 28 по 31 жовтня. За підсумками змагань сватівчани вибороли 13 медалей, з них: 5 золотих, 5 срібних та 3 бронзових.

Загалом збірна України посіла четверте почесне місце серед 15 країни, які брали участь в чемпіонаті Європи IKU карате-до. 

Спорт завжди був і залишається гідним уваги. Адже він зміцнює організм, розвиває силу волі та прагнення до перемоги. І це добре розуміють люди, які стали спонсорами сватівської команди, а саме: Іван Бузовський, Віта Сліпець, Олександр Сліпець, Олег Мусієнко, Ірина Корлякова, Роман Пономарьов, Ярослав Михайлов, Оксана Коник, Любов Полякова та Андрій Пономарьов.  

Очільник району привітав спортсменів в особі їх тренера -  Олександра Батракова та побажав подальших перемог на спортивних аренах усіх рівнів.