Прес-центр12 березня 2024, 13:03

До уваги українців, які перебувають у Польщі! Right to Protection Poland запустив чат-бот «Юридичний порадник 2.0 для українців у Польщі»

Right to Protection Poland запустив чат-бот «Юридичний порадник 2.0 для українців у Польщі». Цей цифровий помічник створений, щоб надати українцям, які перебувають у Польщі, зручний доступ до найнеобхіднішої інформації з багатьох важливих питань.

Чат-бот у Польщі доступний безоплатно в Телеграмі за посиланням https://t.me/R2P_PL_bot і надає користувачам інформацію щодо легалізації та оформлення документів, соціальних виплат, освітніх можливостей, отримання медичних послуг, працевлаштування й ведення бізнесу в Польщі, пошук житла та проживання, поїздок між Польщею та Україною, правил перетин кордону тощо.

Окрім бази знань, чат-бот містить також корисні й важливі контакти польських установ, інституцій та організацій, зокрема контакти екстреної допомоги для різних життєвих ситуацій.

Якщо ви не знайдете потрібну відповідь, не хвилюйтеся. Ви зможете через чат-бот поставити своє запитання безпосередньо фахівцям з імміграційних питань Right to Protection Poland, які спеціалізуються на питаннях, пов'язаних з українцями в Польщі. Вони нададуть вам професійну консультацію та допоможуть розв'язати ваше питання.