Прес-центр19 травня 2021, 11:05

Дві тергромади Сватівщини стали переможцями конкурсу, організованого програмою «U-LEAD з Європою»

Упродовж травня-червня цього року Білокуракинська та Лозно-Олександрівська громади Сватівського району візьмуть участь у навчальній програмі U-LEAD «Кроки для спеціалістів» на тему «Просторове планування та управління природними ресурсами».

Вони були відібрані за результатами конкурсу. Серед усіх охочих територіальних громад України отримати знання та практичні уміння у цій сфері з Луганщини пройшли конкурсний відбір 8 громад.

Навчальна програма складатиметься з 5 семінарів на теми: принципи просторового планування; просторове планування в Україні; просторове планування в територіальних громадах; виклики просторового планування; земля та інші природні ресурси в територіальних громадах.

За результатами навчання громади отримають додаткову експертну підтримку у підготовці завдання для розробки Комплексного плану просторового розвитку території територіальної громади або у проведенні аудиту земельних ресурсів.

Вітаємо Білокуракинську та Лозно-Олександрівську селищні ради з перемогою у конкурсі й бажаємо їхнім фахівцям успішного втілення отриманих знань у практичній роботі!