Прес-центр1 листопада 2021, 15:11

Ефективна взаємодія гілок влади району

1 листопада голова райдержадміністрації Олег Сліпець разом з головою районної ради Людмилою Русановою зустрівся з міським головою Вітою Сліпець

Особливо актуальним питанням під час зустрічі стала ситуація, пов’язана з розповсюдженням коронавірусної хвороби. А саме говорили про виконання карантинних заходів, проведення роз’яснювальної роботи та забезпечення вакцинації населення в територіальній громаді та Сватівському районі в цілому. Зокрема було акцентовано на посиленні протиепідемічних заходів в навчальних закладах громади та у КП «Сватівський міський ринок».  

Обговорили питання тісної співпраці райдержадміністрації, районної та міської рад в різних сферах діяльності для оперативного вирішення важливих питань та реалізації проєктів, що забезпечують життєдіяльність Сватівського району.   А також налагодженні взаємодії з правоохоронними органами району задля належної організації та виконання завдань, покладених на всі гілки влади. 

Наприкінці зустрічі домовилися про постійну дієву взаємодію, яка забезпечить спільний успіх у вирішенні всіх нагальних питань, адже ефективна комунікація – запорука успіху.