Прес-центр3 червня 2023, 16:06

Голова Сватівської райдержадміністрації Олег Сліпець та керівники військових адміністрацій населених пунктів району взяли участь в урочистостях з нагоди 85-річчя утворення Луганської області

Сьогодні у м. Дніпро відбувся форум земляків Луганщини, організатором якого був очільник Луганської області – Артем Лисогор.
У форумі взяли участь Віце-прем’єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук, начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, заступниця голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ірина Грицай, народний депутат України Олексій Кузнецов та Почесний консул Литовської Республіки у Луганській області Робертас Габулас.
Ірина Верещук наголосила: «Контрнаступ вже йде і деокупація буде скорою, отже ми маємо працювати так ефективно, як працюють наші ЗСУ. Я тут саме для того, щоб почути від внутрішньо переміщених осіб, що потрібно було зробити учора, що потрібно-завтра. Ми маємо чіткі плани, розрахунки, а головне людський ресурс, щоб повернути та відновити Луганщину, Донеччину, Херсонщину та український Крим».
Відновлення територій у всіх сферах життя після звільнення від окупантів - була основна тема обговорень.
Цей захід продемонстрував єдність та рішучість жителів області у прагненні зробити все від них залежне для звільнення та відновлення малої батьківщини.