Прес-центр4 серпня 2023, 18:08

Голова Сватівської районної державної адміністрації Олег Сліпець взяв участь у заході з відзначення 5-ї річниці створення Коломийчиської громади

На урочистому засіданні також були присутні начальник Нижньодуванської селищної військової адміністрації Сергій Корощенко, начальник Новопсковської селищної військової адміністрації Микола Старцев та внутрішньо переміщені особи громади.
Засновником та ініціаторкою створення громади була Чуніхіна Надія Василівна – справжня палка патріотка своєї малої Батьківщини, небайдужа, цілеспрямована, творча, окрилена, піднесена та активна мешканка громади. Саме Надія Василівна заклала фундамент об’єднання двадцяти одного населеного пункту з центром у селі Коломийчиха.
Начальник Коломийчиської СВА Галина Радченко розповіла про ситуацію та відновлення роботи військової адміністрації. Подяки за активну громадську позицію, патріотизм сумлінну працю, волонтерську ініціативу і вагому допомогу захисникам начальник Коломийчиської СВА вручила Галині Тєльній, Масляковій Олександрі , Кошовій Ксенії, Хаєцькому Максиму , Кулягіну Андрію.
Очільник району виступив зі словами привітання: «Дякую всім причетним до створення Коломийчиської громади, дякую всім, хто працює задля її майбутнього! На жаль, обставини вносять суттєві корективи в усі плани та задуми, проте, я впевнений, що після нашої Перемоги ми станемо ще сильнішими, та з іще більшим завзяттям продовжимо усе розпочате!»