Прес-центр8 грудня 2023, 13:12

Голова Сватівської районної військової адміністрації Олег Сліпець відвідав родину Подгайко в місті Полтаві

День святого Миколая у грудні розпочинає цикл зимових свят в Україні. Це улюблене свято дітлахів, які традиційно отримують «від Миколая» солодощі й подарунки.
З цієї нагоди голова Сватівської районної військової адміністрації Олег Сліпець відвідав родину Подгайко в місті Полтаві, де привітав вихованців з цим святом та передав гостинці і солодкі подарунки від Білокуракинської селищної військової адміністрації, служби у справах дітей Сватівської райдержадміністрації та гуманітарну допомогу від міжнародних організацій.
Дитячий будинок сімейного типу Подгайко функціонував у селищі Білокуракине Сватівського району з 2013 року. У жовтні цього року родина Подгайко у складі матері-виховательки Ольги Олександрівни перемістилися на підконтрольну Уряду України територію. Полтавщина привітно зустріла родину та охопили турботою та піклуванням.
Наразі дитячий будинок сімейного типу Подгайко перебуває під соціальним супроводженням МБО «БФ «СОС Дитячі Містечка» України та Полтавського міського центру соціальних служб.