Прес-центр8 травня 2024, 10:05

Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими продовжує серію публікацій про співпрацю з громадськими та благодійними організаціями, які активно підтримують постраждалих від війни військовослужбовців, цивільних та членів їхніх сімей.

В рамках такої взаємодії Коордштаб співпрацює з АО "Баррістерс". Це адвокатське об'єднання надає Захисникам та членам їх родин кваліфіковану правову допомогу.

Основні напрямки діяльності:

- консультування членів родин Захисників, які зникли безвісти, потрапили у полон чи загинули, із юридичних та процедурних питань щодо захисту прав, свобод і соціально- правових гарантій військовослужбовців та членів їх сімей;

- надання психологічної та соціальної підтримки Захисникам та членам їх родин;

- проведення спільних навчальних, консультативних та профілактичних заходів із військовослужбовцями та цивільними громадянами;

- організація та реалізація спільних заходів, прес-конференцій, зустрічей, зокрема з родинами полонених обранців України тощо.

 

Проєкт призначений для осіб, зарахованих до лав Збройних Сил України (у тому числі Сил територіальної оборони), правоохоронних органів, інших військових формувань, членів родин Захисників, які зникли безвісти, потрапили у полон чи загинули.

Ознайомитись з діяльністю АО "Баррістерс" можна на сайті barristers.org.ua