Прес-центр3 вересня 2023, 13:09

Корисні ресурси від НАДС, які можуть стати у нагоді

- Портал управління знаннями ( https://pdp.nacs.gov.ua/ ), його створено з метою забезпечення професійного розвитку публічних службовців. Функціонал Порталу дозволяє користувачам здійснювати пошук програм за напрямом підвищення кваліфікації чи датою. А також швидко реєструватися на той чи інший навчальний курс.
 

Проєкт #Eng4PublicService з безкоштовного вивчення публічними службовцями англійської мови. Цей проєкт реалізується НАДС у співпраці з освітньою організацією EF Language Learning Solutions. Його мета – посилення мовної спроможності публічних службовців. Вже майже 18 тисяч публічних службовців навчаються на платформі EF. А нещодавно запрацював мобільний додаток. Всі деталі тут: https://bit.ly/43LP5iy 

 

Чимало цікавих професійних програм та проєктів пропонує Вища школа публічного управління. Приміром, з 7 вересня стартує новий освітній онлайн марафон «Актуальні питання діяльності органів місцевого самоврядування».
Підвищити кваліфікацію зможуть 200 посадових осіб місцевого самоврядування. Більше тут: https://bit.ly/3PlHli4  
 
Також є можливість навчання в рамках #Natolin4CapacityBuilding. Це інноваційна та цільова освітня програма, що фінансується ЄС та реалізується Коледжем Європи в Натоліні. Загальною метою Проєкту є підтримка органів державної влади України у здійсненні реформ та виконанні Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. В рамках проєкту розроблено 16 навчальних курсів, присвячених різним аспектам Угоди про асоціацію та процесу європейської інтеграції.

Усі курси доступні онлайн англійською та українською мовами. Реєстрація відкрита через Портал управління знаннями НАДС.
 

 

Сподіваємося ця інформація буде корисною для вас. Будемо вдячні за поширення серед колег:) Адже навчатися чомусь новому - це завжди круто!