Прес-центр9 листопада 2023, 14:11

Культура об’єднує людей!

Тих, які вкладають в неї душу, терпіння і самовіддану працю, тих, хто є її поціновувачем і навіть тих, хто вважає себе від культури далеким — зерно її сіється у наших душах і серцях із першою піснею, яку співає мати заколисуючи дитину.
Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! В такий тяжкий для країни та для кожного українця час ви даєте щиру віру у хороше майбутнє, надихаєте на боротьбу, звеличуєте нашу Україну! Культура в час війни – це справжня надія, неоціненний скарб народу, який необхідно плекати та берегти.
Культура – це не робота, а місія, мета якої нести людям добро та красу.
Наша культура — самобутня, має багатий спадок і сьогодні розвивається яскраво відгукуючись на виклики воєнної сучасності: ми перемагаємо на Євробаченні, збираємо на аукціонах та концертах мільйонні пожертви на ЗСУ!
Наша культура — це відображення нашого вчора, сьогодні та завтра.
У цей день ми вітаємо з професійним святом людей, що дарують нам музику, живопис, театр, танець, книгу і багато інших, неосяжних, але таких важливих для сучасного суспільства речей.
Завдяки культурі ми змогли зберегти свою незалежність та самобутність. І саме завдяки нашій культурі, нашій духовності ми переможемо ворога.
Разом до Перемоги!