Прес-центр6 червня 2023, 12:06

Олег Сліпець перевірив роботу гуманітарного хабу для луганських ВПО у м. Київ

Сьогодні голова райдержадміністрації Олег Сліпець у рамках робочої поїздки до м. Київ перевірив роботу Нижньодуванського гуманітарного штабу. Координаційним центром опікується Нижньодуванська селищна військова адміністрація.
На сьогодні у хабі ВПО можуть отримати гуманітарну допомогу. Надаються безоплатні юридичні консультації, правова, психологічна та медична допомога, консультують з питань зайнятості, а також видають ліки. На базі хабу фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області в окремі визначені дні приймають громадян та надають роз’яснення з питань пенсійного забезпечення.
Також працівники гуманітарного хабу проводять пізнавальні та розважальні заходи для заходи дітей ВПО з Луганщини, де наші діти можуть отримати купу приємних вражень, позитивних емоцій та гарний настрій.
Разом з керівниками Нижньодуванської та Білокуракинської селищних військових адміністрацій Сергієм Корощенком та Віталієм Антоненком поспілкувались з представниками Благодійного фонду «Право на захист» з питань надання внутрішньо переміщеним особам Луганщини правової, юридичної допомоги та психосоціальної підтримки.
"Щира подяка працівникам Благодійного фонду «Право на захист», які роблять все можливе для підтримки та захисту наших людей у складні хвилини. Дякую Вам за кожне добре слово, психологічну підтримку та надану правову допомогу. Вдячний працівникам хабу за відповідальність. Продовжуємо вдосконалювати роботу хабів задля потреб наших громадян», - зазначив очільник району.