Прес-центр7 червня 2023, 12:06

Олег Сліпець перевірив роботу Координаційного центру для ВПО Луганщини у м. Житомир

Сьогодні голова райдержадміністрації Олег Сліпець у рамках робочої поїздки до м. Житомир перевірив роботу Координаційного центру надання допомоги внутрішньо переміщеним особам з Луганської області. Координаційним центром опікується Білокуракинська селищна військова адміністрація.
На сьогодні у центрі ВПО можуть отримати гуманітарну допомогу. Щочетверга надають консультації з юридичних питань представники Благодійної організації «Право на захист». Крім того, до хабу можна звернутись за психологічною допомогою, а також записатись на прийом до лікарів.
Разом з керівниками Білокуракинської та Нижньодуванської селищних військових адміністрацій Віталієм Антоненком та Сергієм Корощенком зустрілися з керуючою справами виконавчого апарату Житомирської міської ради Ольгою Пашко та обговорили питання надання допомоги внутрішньо переміщеним особам Луганщини.
По завершенню зустрічі очільник району подякував Ользі Пашко за співпрацю та допомогу нашим ВПО, виразив слова вдячності працівникам Координаційного центру за відповідальність. А також зазначив, що для задоволення потреб наших громадян необхідно продовжити роботу щодо розширення спектру послуг хабів.