Прес-центр31 травня 2023, 13:05

Питання організації діяльності служб діловодства та архівних підрозділів обговорили на семінарі Держархіву Луганської області

Сьогодні, у режимі відеоконференції, за участю заступниці голови облдержадміністрації Катерини Безгинської, Державним архівом Луганської області проведено навчально-практичний семінар «Організація діяльності служб діловодства та архівних підрозділів (архівів) самостійних структурних підрозділів райдержадміністрацій – районних військових адміністрацій, військових адміністрацій населених пунктів в умовах воєнного стану і при деокупації області», в якому взяли участь голова райдержадміністрації Олег Сліпець та відповідальні працівники служб діловодства самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації.
Були розглянуті питання:
1. Про організацію діловодства та вимоги до складання інструкції з діловодства.
2. Про основні вимоги до складання номенклатури справ.
3. Про організацію роботи експертних комісій.
4. Про організацію роботи архівних підрозділів (архівів) установ після деокупації області.
Під час семінару учасники заходу обговорили найбільш проблемні питання з організації діяльності служб діловодства та архівних підрозділів під час воєнного стану.
Директорка Держархіву Вікторія Кривицька звернула увагу присутніх на необхідності забезпечення відповідно до вимог чинного законодавства належного ведення діловодства в умовах воєнного стану.
На завершення Катерина Безгинська звернулась до учасників заходу: «Дякую кожному спеціалісту, який продовжив працювати в таких надважких умовах задля нашої Перемоги. Наше завдання – зберегти історію нашого краю для нащадків!».