Прес-центр9 серпня 2024, 09:08

Про роботу гуманітарного хабу Сватівської МВА на минулому тижні

Протягом тижня ВПО з Луганщини, які обслуговуються в Координаційному центрі, отримали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Також працівниками Координаційного центру було здійснено виїзну видачу гуманітарної допомоги для луганчан, які тимчасово проживають в Бучанському районі.

Працівниками Координаційного центру консультували з різних питань, у тому числі на телефоні «гарячої лінії» - звернулось 19 осіб. За послугами адміністраторів ЦНАП звернулось 10 осіб. Відділом соціального захисту населення було надано 9 консультацій питань соціального напрямку. Також протягом тижня медичним працівником було надано 15 консультації та видано 40 безкоштовних медичних препаратів.

Фахівець-рятувальник ППОП в Київській області м. Бровари провів навчання з тактичної медицини, на якій інструктор провів лекцію та практичне заняття з надання домедичної допомоги.

Продовжуються групові та індивідуальні заняття з цифрової грамотності, які проводяться в.о. директора Сєвєродонецької міської публічної бібліотеки. Працювала дитяча кімната та група дошкільної підготовки – 5 майбутніх першокласників відвідували заняття. Відбулась екскурсія до Київського зоопарку. Психологиня БФ «Рокада» для жінок ВПО провела арт-терапевтичне заняття.

Відділом культури, молоді та спорту Сватівської міської ради організували проведення круглого столу, присвяченого Міжнародному дню пам’яті жертв нацистського геноциду ромів.

Адреса Координаційного центру: Київська область, м. Бровари, вул. Героїв України, 30. Контактний телефон: 0938035273,

Контактний телефон ЦНАП: 0938035276.

Графік роботи: вівторок-субота з 10.00 -15.00.