Прес-центр15 жовтня 2024, 11:10

Про роботу хабів Сватівщини на минулому тижні: гуманітарний хаб Лозно-Олександрівської селищної військової адміністрації

Протягом минулого тижня 70 родин ВПО з Луганщини отримали допомогу в Лозно-Олександрівському хабі в Ірпіні. Видавали продуктові набори державної допомоги. 34 родини, в яких є діти шкільного віку з 1 по 5 клас отримали шкільні рюкзаки з канцелярським приладдям від Громадська організація «Фундація Зростай», яка реалізує проєкт «Зростай і досягай».

 

Працювали адміністратори ЦНАП Міловської СВА – звернулось 9 осіб. Проводив прийом лікар сімейної медицини Троїцької громади – за допомогою звернулось 6 осіб, проводилась видача безрецептурних лікарських препаратів, та видача рецептів за програмою «Доступні ліки».

 

Спеціалісти військової адміністрації надавали консультації з різних питань, у тому числі звернення за телефоном «гарячої лінії» - звернулось 23 особи.

 

Психіатр Комунального некомерційного підприємства Луганської обласної ради «Сватівська обласна лікарня з надання психіатричної допомоги» для працівників хабу провів тренінг на тему «Як вберегти своє психічне здоров’я під час війни».

 

Нагадуємо, що лікар-психіатр веде прийом щопонеділка в Лозно-Олександрівському гуманітарному хабі.

 

Фахівці Луганського обласного центру соціально-психологічної підтримки провели тренінг для ВПО на тему «Емоційна стійкість».

 

Фахівці Попаснянського центру комплексної реабілітації "Лелека" проведи творчій майстер -клас з виготовлення прикрас із фетру.

 

На базі Лозно-Олександрівського гуманітарного хабу працюють хореографічні гуртки для дорослих та дітей. Групи продовжують формуватися, в разі зацікавленості можна звертатись за тел.0509714147 (Юля).

 

Всі послуги надаються безкоштовно.

Нагадуємо, в умовах відключень електроенергії гуманітарні хаби військових адміністрацій Сватівського району працюють в штатному режимі. Всі гуманітарні хаби забезпечено джерелами електроживлення, є вільний доступ до мережі інтернет. Гуманітарні хаби працюють за затвердженими графіками, з урахуванням безпекової ситуації, громадянам надається можливість зарядити свої гаджети та доступ до мережі інтернет.

 

Локація хабу: м.Ірпінь, 74-ї Стрілецької Дивізії б.1

Телефони: 0669661467, 0938035247

Графік роботи: понеділок – п’ятниця, з 10-00 до 15.00