Прес-центр17 жовтня 2024, 10:10

Про роботу хабів Сватівщини на минулому тижні: гуманітарний хаб Нижньодуванської СВА в м.Харків

На теперішній час в цьому хабі зареєстровано 1688 осіб.

Протягом минулого тижня в хабі Нижньодуванської СВА в м.Харків надавав послуги психолог - 21 особа звернулась за консультацією. До Дня ментального здоров’я відбувся тренінг “Ментальне здоров’я: Як подбати про себе?”.

Лікар загальної практики сімейної медицини КНП "Нижньодуванська АЗПСМ" надав 5 консультацій та 2 рецепти на отримання ліків за програмою "Доступні ліки".

Працював адміністратор ЦНАПу – звернулось 7 осіб. Консультував спеціаліст Луганської обласної служби зайнятості - звернулось 5 осіб. За допомогою до юристів Данської ради у справах біженців звернулось 2 особи. Працівники хабу за минулий тиждень надали 82 консультації, у тому числі звернення на «гарячу лінію».

За попереднім записом працював перукар - звернулось 14 осіб.

Всі послуги надаються безоштовно.

Нагадуємо, в умовах відключень електроенергії гуманітарні хаби військових адміністрацій Сватівського району працюють в штатному режимі. Всі гуманітарні хаби забезпечено джерелами електроживлення, є вільний доступ до мережі інтернет. Гуманітарні хаби працюють за затвердженими графіками, з урахуванням безпекової ситуації, громадянам надається можливість зарядити свої гаджети та доступ до мережі інтернет.

Локація хабу: м. Харків, вул. Данилевського, 38,

графік роботи: понеділок - п'ятниця 9:00 - 18:00, субота - з 9:00 до 14:00

Телефон для довідок: 068 790 56 32