Прес-центр8 липня 2024, 11:07

Про роботу хабів Сватівщини на минулому тижні - робота хабу Нижньодуванської СВА в м.Київ

Нижньодуванської СВА в м.Київ змінив локацію, тепер він знаходиться за адресою м.Київ, вул.Здолбунівська,3-А, та продовжує працювати за старим графіком. На минулому тижні цей хаб відвідали представники міжнародної організації з міграції МОМ, на якій відвідувачі ХАБу мали змогу поспілкуватися з представниками міжнародної агенції.

Протягом минулого тижня працівники ХАБу надали 129 консультацій із загальних питань, з питань пошкодженого/зруйнованого майна та інше. Спеціаліст служби у справах дітей надала 11 роз’яснень. За послугами ЦНАПу звернулось 20 осіб, видано витяги з реєстру територіально громади та втигяги про оновлення даних військовозобов’язаним. За попереднім записом працював майстер манікюру - звернулось 3 осіб. Лікарі здійснювали первинний огляд, надавали консультації дорослим та дітям, вимірювали кров’яний тиск, рівень цукру та сатурації – за допомогою звернулась 31 особа, 7 осіб звернулось та отримали набори безрецептурних ліків, 3 осіб звернулось за рецептами на ліки за програмою «Доступні ліки».

На минулому тижні відділом освіти, культури, молоді та спорту Нижньодуванської селищної ради, в межах надання культурних послуг на хабах громади, було організовано відвідування творчої зустрічі з поетесою Оксаною Згурською.