Прес-центр3 квітня 2023, 14:04

Про роботу зі зверненнями громадян у І кварталі 2023 року

За 3 місяці 2023 року до Сватівської районної державної адміністрації – районної військової адміністрації надійшло 42 звернення від громадян. Більша частина звернень – 32, або 76% надійшли на телефонну «гарячу лінію», 2 звернення – на електронну пошту райдержадміністрації, 8 – через органи влади вищого рівня.
Найбільша кількість питань, з якими звертались громадяни, (53%) стосувались соціального захисту – надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, отримання соціальних виплат.
Відповіді на звернення надаються вчасно. Порушень термінів розгляду звернень громадян протягом звітного періоду не допущено.
«Підтримка людей та надання допомоги у вирішенні їх проблем залишається одним із пріоритетних напрямків роботи влади. Разом з органами місцевого самоврядування маємо вжити дієвих заходів щодо повного, об’єктивного та всебічного розгляду звернень. Жителі району мають буди впевненими, що звертаючись зі своїми проблемами до влади їхні питання будуть опрацьовані та вирішені», - зазначає очільник району.
Також нагадуємо, що з проблемними питаннями ви можете звернутись на «гарячу лінію» райдержадміністрації за телефоном: 0674939733.
Також ви можете надіслати своє звернення на адресу електронної пошти:
svat.rva@gmail.com