Прес-центр1 травня 2023, 10:05

Профілактика професійного вигорання

28 квітня 2023 року Благодійним Фондом «Стабілізейшен Суппорт Сервіз» було проведено вебінар для робітників військових адміністрацій Луганської області на тему «Профілактика професійного вигорання». В ньому прийняли участь і працівники УСЗН Сватівської районної державної адміністрації на чолі з керівником Тетяною Шумаковою.
Тренерка Наталія Тітійова ознайомила присутніх з ознаками стресу, його стадіями і наслідками. Одним із таких наслідків і є професійне вигорання людини і втома від співчуття. Як розпізнати їх? Як розрізнити? Як навчитися керувати стресом, щоб зменшити його негативний вплив, та здійснити мобілізацію ресурсів нашого організму на його подолання?
З присутніми на вебінарі були проведені тестування, практики та надано рекомендації по запобіганню професійному вигоранню.
Робота з людьми - це відповідальність і тому необхідно бути стресостійкими, уважними до свого емоційного та психічного здоров’я. Турбота про свій стан – це задача кожного і щоб бути корисним другим необхідно не забувати про себе.
Зустріч пройшла в теплій атмосфері турботи про кожного присутнього.