Прес-центр11 червня 2021, 12:06

Робоча поїздка до Сватівського району: Троїцька територіальна громада

Сьогодні голова Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай за участі голови Сватівської райдержадміністрації Олега Клименчукова та голови Сватівської районної ради Людмили Русанової відвідав Сватівський район.
Під час робочої поїздки очільник області проінспектував стан виконання ремонтних робіт на об’єктах соціальної інфраструктури Троїцької селищної територіальної громади, які здійснюються в рамках програми Президента України «Велике будівництво».
Сергій Гайдай разом з делегацією облдержадміністрації ознайомився з роботою Троїцької амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги». Директорка закладу Олена Ізюмська провела невеликий екскурс амбулаторією, ознайомила з сучасним гінекологічним кабінетом, оснащеним апаратом УЗД, що дозволяє лікувальному закладу надавати більш якісні послуги. Також вона відзвітувала, що на належному рівні організована робота з експрес-тестування на COVID-19 та вакцинування .
В рамках поїздки було перевірено стан проведення ремонтних робіт закладу дошкільної освіти ясла-садочка «Теремок», який також реалізується за програмою «Велике будівництво». Загальна вартість проєкту складає 25 мільйонів гривень, реалізація проєкту розрахована на два роки. Цього року планується відновити фасад приміщення, змінити покрівлю, вікна, брущатку подвір’я, капітально змінити систему опалення, освітлення, пожежну сигналізацію та водопостачання.
Також очільник області ознайомився з ходом ремонтних робіт та реалізації подальших проєктів з модернізації Троїцького ліцею та провів особистий прийом громадян.