Прес-центр1 вересня 2021, 09:09

Шановні освітяни, школярі та батьки! Прийміть найщиріші вітання з Днем знань і початком нового 2021/2022 навчального року!

1 вересня розпочинає нову сторінку у житті кожного учня та студента, новий етап для кожного навчального закладу – гімназії, ліцею, школи, технікуму, вишу. Це свято, яке надовго залишається в пам’яті людини.

Сьогодні впроваджуються суттєві зміни та новаторські підходи у галузі освіти Сватівського району. Завдяки ключовій освітянській реформі «Нова українська школа» ми змінюємо майбутнє країни, виховуючи свідомих, розумних та творчих громадян.

Але жодні новітні реформи не будуть ефективні без участі у їх реалізації професійних та відповідальних людей. Саме у День знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх наставників, їхню неоціненну роботу розуму і серця. Адже саме вони навчили нас вчитися, долати перешкоди, карбувати свій характер і волю.

Дорогі краяни! Щиро вітаємо вас з початком нового навчального року і бажаємо кожному з вас миру, міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, ентузіазму, наснаги та творчого запалу. Нехай кожен новий день приносить позитивний досвід та слугує черговою сходинкою до нових досягнень.

Зі святом вас! З Днем знань!

  

З повагою –

 

Заступник голови Сватівської райдержадміністрації Борис Руденко

Голова Сватівської районної ради Людмила Русанова