Прес-центр22 червня 2021, 11:06

Шановні працівники медичної сфери – лікарі, фельдшери, медичні сестри, нянечки, акушери і лаборанти Сватівського району!

Мережа медичних закладів району вступила у новий вимір надання медичної допомоги населенню, забезпечивши громадянам України рівний доступ до якісних послуг, у центрі якої є пацієнт. Але навіть новітні реформи та сучасне обладнання будуть по-справжньому ефективними тільки за високого професіоналізму людей, які обрали найгуманнішу в світі професію – медичний працівник .
Сьогодні перед українською спільнотою медиків постала не лише щоденна кропітка робота, а й непрості виклики часу: пандемія коронавірусної хвороби, війна на Сході нашої країни. Але ви, як справжні воїни, на епідемічному та військовому фронті, кожного дня ризикуючи власним здоров'ям і власним життям, продовжуєте виконувати свій професійний обов'язок.
У Сватівському районі представлена мережа закладів охорони здоров’я, які надають кваліфіковану медичну, психіатричну, стаціонарну, амбулаторну, діагностичну, реабілітаційну, консультативну допомогу. Саме в них працюють справжні майстри своєї справи, які не шкодують своїх сил, невтомно працюють на благо своїх пацієнтів.
Тож, шановні працівники медичної сфери – лікарі, фельдшери, медичні сестри, нянечки, акушери і лаборанти Сватівського району!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня медичного працівника!
Низький уклін вам за щоденну, тяжку працю, любов до обраної професії, вмілі руки і чуйні серця.
Бажаємо вам нових звершень у вашій благородній діяльності. Нехай завжди авторитет медичного працівника буде на висоті, а ваша праця завжди винагороджується. Щастя, здоров'я і благополуччя вам і вашим близьким!
З повагою
голова Сватівської райдержадміністрації Олег Клименчуков
голова Сватівської районної ради Людмила Русанова