Прес-центр19 липня 2021, 10:07

Сьогодні, 19 липня, в Україні відзначають День тренера

Свято в нашій країні з’явилося нещодавно – в кінці червня цього року Президент України підписав Указ https://cutt.ly/mmBYzUv , який визначив у календарі дату, коли вітають працівників сфери фізичної культури.

Шановні тренери та ветерани спорту Сватівського району!

Вітаємо вас з професійним святом – Днем тренера!

Спорт і здоровий спосіб життя все більше підкорюють серця сватівчан. Ми пишаємося професійними перемогами земляків, які прославляють рідний край на всіх рівнях спортивних змагань. І розуміємо, що за кожним досягненням, за кожним поставленим рекордом – маленькі щоденні перемоги. Але б і їх не було без ваших зусиль і професійності.

Удосконалюючи підходи до занять і популяризуючи здоровий спосіб життя, ви мотивуєте жителів району займатися фізичною культурою і спортом, допомагаєте спортсменам виробляти завзятість і волю до перемоги.

На Сватівщині склалися хороші спортивні традиції,  і це заслуга ветеранів, які внесли значний вклад у загальну скарбничку спортивних досягнень району.

Бажаємо вам і вашим вихованцям успіхів у змаганнях, підкорення нових вершин і розкриття нових можливостей. Здоров’я, високого життєвого тонусу і нескінченної енергії. Зі святом!

 

З повагою –

 

голова Сватівської райдержадміністрації Олег Клименчуков

голова Сватівської районної ради Людмила Русанова