Прес-центр3 квітня 2023, 20:04

Сьогодні з села Невське Сватівського району евакуйовано 4 особи

03.04.2023 Красноріченською селищною військовою адміністрацією Сватівського району Луганської області з залученням Головного управління національної поліції в Луганській області та волонтера Ольги Зайцевої організована евакуація у безпечне місце 4 осіб. Евакуйованим громадянам надана гуманітарна допомога: продукти харчування та засоби особистої гігієни.
Красноріченською селищною військовою адміністрацією налагоджено співпрацю з волонтером Ольгою Зайцевою, яка займається евакуацією населення, та на початку 2023 року підписаний Меморандум про співпрацю з благодійним фондом «ЕЛЕФОНД», керівником якого вона є. За допомогою цього фонду вже було евакуйовано 40 мешканців с. Макіївка та 17 мешканців с. Невське.
Голова Сватівської районної державної адміністрації – районної військової адміністрації повідомляє: «Робота триває постійно, щодня. Не завжди помітна загалу, але об’ємна й важлива. В ній задіяно багато людей. На жаль, в умовах повномасштабної війни далеко не про все можна розповідати більш детально, щоб не зашкодити та не наражати на ризик громадян, яких евакуюють. За кожним врятованим життям – спільна кропітка робота держави, міжнародних організацій та волонтерів».