Прес-центр8 серпня 2024, 11:08

Співпрацюємо з благодійними організаціями задля допомоги ВПО - розпочато надання виїзної стоматологічної допомоги

Гуманітарний хаб Нижньодуванської селищної військової адміністрації в м. Харків долучився до спільного проєкту благодійних організацій, який ініціювали Благодійний фонд Євгена Пивоварова, Благодійний Фонд «ЗА МИРНЕ НЕБО», євангельська християнська гуманітарна організація Samaritan's Purse (США), а також Народний депутат Олексій Кузнєцов.

В рамках проєкту розпочато надання виїздної стоматологічної допомоги мешканцям прифронтових та деокупованих населених пунктів Харківської області та ВПО з Луганщини, які тимчасово проживають на цій території.

Ініціатива здійснюється на безоплатній основі у першому в країні пересувному стоматологічному пункті, обладнаному на базі автобусу. Один із ключових учасників проєкту — завідувач амбулаторно-поліклінічного відділення КНП "Рубіжанська центральна міська лікарня" Рубіжанської міської ради Олексій Володимирович Бурцев, який взяв на себе роль лікаря-волонтера.

Дати прийому можна дізнатися в реєстратурі Центру відновного лікування та реабілітації за телефонами: 0970474432 та 0662775378

Адреса:

м. Харків, вул. Георгія Тарасенко 92 А корпус «Г»

станція метро Спортивна