Прес-центр14 червня 2021, 08:06

Святкуємо першу річницю утворення територіальних громад Сватівського району!

Розпорядженням Кабінету Міністрів України [▶️] https://drive.google.com/.../1_wZ0PaB4GF0allbqjl2.../view... від 12 червня 2020 року № 717-р було визначено адміністративні центри та затверджені території територіальних громад Луганської області і, зокрема, Сватівського району.
Вже рік як триває новий етап розвитку не тільки нашого району, але й України. Цей день об'єднує всіх, хто небайдужий до долі рідного краю, хто пишається його унікальною природою, славною історією, перемогами і досягненнями земляків.
Сьогодні на Сватівщині успішно реалізуються великі інфраструктурні проєкти, в тому числі соціальної спрямованості. В рамках проєкту Президента України «Велике будівництво» модернізуються і оновлюються заклади освіти, охорони здоров’я, будуються нові автошляхи і комунікації. Кожен з нас хоче бачити свою громаду спроможною і процвітаючою, а громадян – щасливими й заможними. І лише шляхом об'єднання суспільної ідеї розвитку громади, можливо відстояти право на щасливе майбутнє та змінити на краще сьогодення. Цей день ще раз нагадує нам: наша сила – в єдності!
Шановні мешканці Сватівщини!
Щиро вітаємо вас з першою річницею утворення територіальних громад Сватівського району!
Бажаємо всім нам міцного здоров’я, незламної сили духу, безмежної любові до рідного краю. Нехай віра та добробут буде в кожній родині, мирного неба над головою та духмяного хліба на столі! Зі святом!
З повагою
голова Сватівської райдержадміністрації Олег Клименчуков
голова Сватівської районної ради Людмила Русанова