Прес-центр1 червня 2021, 11:06

Свято найдорожчих людей

1 червня міжнародна спільнота відзначає важливе свято – Всесвітній день батьків. Ця дата гармонійно корелюється з датою святкування Міжнародного дня захисту дітей, що ще раз підкреслює значимість інституту сім’ї як найважливішого осередку суспільства.

Марк Туллій Цицерон якось сказав: «Любов до батьків – основа всіх чеснот». Це дійсно так, адже батьки – це невгасимий вогонь нашої підтримки та розрадив складних життєвих ситуаціях.Це крила за нашою спиною, які ніколи не дадуть нам впасти. Батьки подарували нам найцінніший дар – життя, і щодня вони докладають максимум зусиль, щоб зробити його кращим, більшкомфортним, цікавим і сповненим незабутніх вражень, які згодом перетворяться на світлі спогади.Вони – наші друзі, порадники, маяк в океані нашого життя,наш Усесвіт. 

Є такий влучний вислів: «Мій дім – моя фортеця». Однак, якщо бути більш точними, фортецею є саме наші батьки. Вони будують чи купують цей дім, перетворюючи звичайну оселю на унікальне домашнє вогнище, місце, куди ви завжди зможете повернутися, де вас зустрінуть з усмішкою й щирою радістю.

Дорогі наші батьки! Ми уклінно дякуємо вам за всю ту любов, за всю ту турботу, яку ви, не жаліючи себе, щодня даруєте нам! Бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття, терпіння й наснаги, родинного добробуту, благополуччя та щастя!Нехай у ваших домівках панують мир і порозуміння!

Зі святом, любі наші тата й мами!

З повагою – голова Сватівської райдержадміністрації Олег Клименчуков