Прес-центр31 березня 2021, 12:03

У Білокуракинській громаді Сватівського району створено підрозділ пожежної охорони

  30 березня голова Сватівської райдержадміністрації Валерій Честних взяв участь у відкритті новоствореного посту місцевої пожежної охорони в селі Просторе Білокуракинської селищної ради.

  За суттєвої фінансової підтримки керівника місцевого агропідприємства «УкрАгроСтар» Максима Васильєва зроблено капітальний зовнішній та внутрішній ремонт будівлі посту. У ній є теплий бокс для пожежного транспорту, диспетчерський пункт, кімнати для персоналу, санвузол, підсобні приміщення.

  Працюватимуть у місцевій пожежній охороні співробітники агрофірми «УкрАгроСтар», які здобули необхідні знання й навички з пожежної справи.

Валерій Честних привітав новоспечених вогнеборців з початком роботи та вручив їм від керівників Сватівського району подарунок – мікрохвильову піч.

Важливий для Білокуракинської громади та Сватівщини захід відбувся за участі голови Луганської облдержадміністрації Сергія Гайдая, начальника Головного управління ДСНС України у Луганській області Михайла Пшика, начальника Сватівського міськрайонного відділу ГУ ДСНС Івана Борзила.

Фото ГУ ДСНС України у Луганській області