Прес-центр28 квітня 2021, 18:04

Участь громадськості у державному управлінні

28 квітня відбулося чергове засідання громадської ради при Сватівській райдержадміністрації, участь у якому взяв голова райдержадміністрації Олег Клименчуков.

У своєму слові до членів цього консультативно-дорадчого органу він зазначив, що налагодження сталої і дієвої комунікації держави з громадськістю є одним з найважливіших завдань реформи системи державного управління.

Очільник району закликав членів ради проявляти максимальну активність у питаннях розвитку чи проблем району, надавати пропозиції щодо покращення роботи місцевих органів влади.

«Вважаю, що громадські ради мають бути не лише при органах державної влади, а й у всіх територіальних громадах району. Адже відповідальність за ефективність роботи місцевої ради несуть не лише її керівники і працівники, а й члени самої територіальної громади», – зазначив Олег Клименчуков. З цього приводу він надав доручення працівникам апарату райдержадміністрації підготувати до голів місцевих рад відповідні листи-пропозиції.

На порядку денному засідання громадської ради обговорювалися питання інвентаризації землі, стану захисних споруд цивільного захисту, ремонту доріг місцевого та державного значення та інші.